Iedereen de perfecte uitvaart.

Ons Verhaal

Het verhaal van Dit is mijn Uitvaart is begonnen bij Bryan Strop. Toen hij de uitvaart van een dierbare aan het verzorgen was, liep hij tegen wat problemen aan. Onduidelijke tariefstellingen, slechte communicatie en een rommelig verloop van alle uitvaartwensen. Dit bracht hem op de vraag: ‘’Hoe kan het dat iedere branche met zijn tijd mee gaat, maar de uitvaartbranche niet? Dit moet beter kunnen.’’

Als zoon van een ondernemer en opgegroeid in het digitale tijdperk, startte Bryan met een nieuwe visie: de problemen in de uitvaartbranche oplossen. Daarmee verbetert gelijk de gebruikerservaring en wordt de gehele branche overzichtelijk en transparant. Het idee werd steeds duidelijker. Met een team van ondernemers, designers en ontwikkelaars is hij gestart met Dit is mijn Uitvaart.

Bij Dit is mijn Uitvaart staan de wensen en het gebruiksgemak van de gebruikers voorop. Onze eerste oplossing is een online uitvaartdossier dat mensen inzicht en overzicht geeft. We zitten niet vast aan andere partijen, gaan vertrouwelijk met gegevens om en bieden 24/7 toegankelijkheid tegen een gunstig tarief.

En dit is pas het begin. Wij blijven bouwen aan transparantie in de markt tot de hele keten inzichtelijk is en iedereen de uitvaart krijgt die hij of zij wenst.